25. mai 2022 18:00

Kunstnermøte: Alice Slyngstad (Sykkylven/Amsterdam)

Alice 1

Kunstner Alice Slyngstad besøker denne kvelden Møre og Romsdal Kunstsenter, for å presentere sine seneste arbeid, fortelle om sin bakgrunn og sin tilknytning til hjemstedet Sykkylven.

Alice jobber gjennom installasjon og performance, der tekst, vokal og bearbeiding av lyd behandler temaer som tilstedeværelse og performativitet. Stemmen er et sentralt element i deres praksis, og de vil snakke om et mangfold av måter stemmen materialiseres på, og hvordan de behandler dette i sine arbeider.

Alice Slyngstad (f. 1990, NO) bor og arbeider i Sykkylven og Amsterdam. Hen er utdannet fra Sandberg Instituut i Amsterdam og Kunsthøgskolen i Oslo. Nylige utstillinger inkluderer GOODIE BAGS på Degentrificeringskontoret, Stockholm; Palmera, Bergen og på HetHEM, Zaandam (alle 2021). Deres performancer har blitt vist på festivaler og institusjoner som Bodø Biennale, Bodø (2020); EYE Filmmuseum, Amsterdam (2020); Kunstnernes Hus, Oslo (2020); Les Urbaines, Lausanne (2019); og Nasjonalmuseet, Oslo (2017

Kunstnermøte er en serie arrangementer på Møre og Romsdal Kunstsenter, der billedkunstnere, musikere, forfattere og andre kunstneriske utøvere deler sitt arbeid og tanker.

Arrangementet er på norsk.

GRATIS OG ÅPENT FOR ALLE.