Det er gratis adgang til alle MRKs utstillinger og arrangementer.

Samtidskunsten kan ses som et kommunikativt rom, som muliggjør et kritisk blikk på fenomenene i en globalisert nåtid, og der kunstneriske og sosiale diskurser og praksiser videreutvikles gjennom utstillinger og ulike arrangement.

MRK tilbyr dialogbasert omvisning for alle aldersgrupper for å introdusere innholdet i i utstillingene og belyse bakgrunn og kuratoriske konsept.

I foredrag og andre formater tas aktuelle tråder fra MRKs program opp og videreutvikles gjennom å involvere publikum. I tillegg til utstillinger inneholder programmet  samtaler, performance, film og lydverk.

Kontakt oss for bestilling, eller mer informasjon om våre tilbud.

Se hva som kommer av arrangement, omvisninger, filmvisninger etc. her

Kontakt: post@mrkunst.no

SÅKORN

Et regionalt kunstformidlingsprosjekt for barn og unge

DKS-LAB VISUELL KUNST 2022

DKS-LAB er et landsdekkende nettverk av eksperimentelle plattformer for visuell kunst i Den kulturelle skolesekken. Møre og Romsdal Kunstsenter har invitert 4 prosjekter til å delta på årets DKS-lab i Molde, som går av stabelen 9 – 13 mai 2022.

Den kulturelle skolesekken

Den kulturelle skolesekken er ei nasjonal satsing som skal bidra til at alle skoleelevar i Norge får møte profesjonell kunst og kultur av alle slag.

Familieverksted: Da di dada

Ingunn Eidsæter inviterte barna til å eksperimentere med landskapet, sin egen signatur og til å lage nye uttrykk med klipp og lim.